Starity

Selena Gomez új dalában Nick Jonast szidja?

2011. június 16. 18:06   |   Szerző: mileyselenademi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney csillag a mai napig nem tudta feldolgozni, hogy a volt pasijának, Nick Jonasnak sokkal többet jelentett első nagy szereleme, mint ő. Állítólag új dala Nick szidásáról és új pasija, Justin Bieber dicséréséről szól.

hirdetés
Selena Gomez új dalában Nick Jonast szidja?

Úgy látszik, hogy a tinik egyik nagy kedvence még mindig nem tette túl magát egy elmúlt szerelmen, és ezzel kapcsolatos véleményét el is énekli új kislemezén. Selena Gomez aztán nem tartja vissza az érzéseit az új, Bang Bang Bang című dalában! Állítólag a dal nem is olyan metaforikus, mint amilyennek tűnik, hanem szó szerint Nick Jonast szidja benne, és halálra dicséri mostani barátját, Justin Biebert – írta meg rengeteg celebekkel foglalkozó oldal, többek között a Hollywood Life és a Disney Dreaming is.

Selena egyes pletykamagazinok szerint példát vett barátnőjéről, Taylor Swiftről, és bosszút áll expasiján, aki összetörte a szívét. A dalban új barátjával dicsekedik, akit sokkal jobbnak, lazábbnak és megbízhatóbbnak tart.

„Az új fiúm tudja, mit akarok, sokkal lazább, mint te, a szerelme mélyebb, a stílusa jobb. Ő nem rejteget engem, ő henceg velem, tudod?” – szól néhány sor a dalszövegben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek