Starity

Beyoncé új parfümmel rukkol élő

2011. június 16. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beyoncé hamarosan elkészíti harmadik parfümjét, amelynek tervezésében is közreműködik majd.

hirdetés
Beyoncé új parfümmel rukkol élő

Beyoncé újabb parfümmel lepi meg rajongóit; a gyönyörű énekesnőnek ez lesz a harmadik illata – a True Star és a Heat után –, s a Pulse nevet kapja. A terméket szeptembertől kezdik majd árusítani a Coty parfümgyártócég jóvoltából.

A parfümnek nagyon friss és üde illata lesz, hiszen citrom- és virágaroma lesz benne felfedezhető. A tervezésében pedig maga az énekesnő is boldogan segédkezik: „A nők mindig azt mondják nekem, hogy amikor a klipjeimet nézik és hallgatják a dalaimat, akkor magabiztosnak és erősnek érzik magukat. Ezzel az új illattal most már kitalálható, hogy az a célom, hogy ne csak akkor érezzék ezt, amikor engem hallgatnak, hanem egész nap ilyen érzésük legyen. Hogy ki tudják aknázni az összes belső erejüket, ami csak van nekik” – nyilatkozta Beyoncé, aki a nyolcadik helyezést érte el a Forbes magazin legfrissebb listáján a legjobban fizetett 30 év alatti sztárok körében, mintegy 35 millió dollárral.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek