Starity

Pink élete teljesen felfordult

2011. június 16. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő elárulta, mi hiányzik az életéből a szülés után, s kiderült, leginkább alkoholra vágyik.

hirdetés
Pink élete teljesen felfordult

Pinknek, a híres énekesnőnek két héttel ezelőtt született meg első kisbabája, aki a Willow Sage névre hallgat. Az énekesnő a Twitteren keresztül kommentált az első két hétről. Azt állítja, eddigi életét a szervezetre káros anyagok töltötték ki, most pedig a rengeteg pelenka van a soron.

„Régen az életemet a whiskey, a könnyek és a cigi töltötte ki, most a takony, a könnyek, és a sok-sok kaki van soron... bár hiányzik a whiskey” – tweetelte az énekesnő.

A kislány születése az apjából, Carey Hartból is kihozta a lágyabb oldalát, ugyanis Carey mézesmázos dolgokat írt feleségéről: „A nejem elrabolta a szívem... a legjobb dolgot kaptam tőle az életemben, ezt semmilyen más elismerés nem válthatja ki, ő egy hős!”

Pink saját maga is úgy gondolja, hogy az elmúlt hetekben zseniálisan teljesített, s ezt azonnal meg is osztotta rajongóival: „Baromi jó feleség vagyok. Ma kiküldtem a férjem, hogy lazulhasson egy kicsit, míg mi ketten a nagyival lógtunk. Megérdemelnék egy medált, vagy legalább egy fagyit.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek