Starity

Cher Lloyd mérges

2011. június 16. 19:07   |   Szerző: audrey

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cher Lloyd a tehetségkutató befejezte óta munkálkodik első önálló albumán, melyről az első kislemez, a Swagger Jagger a hivatalos megjelenés előtt kiszivárgott. Cher a Twitteren osztotta meg a csalódottságát.

hirdetés
Cher Lloyd mérges

A 17 éves lány még a tavalyi X Factor alatt lett ismert Nagy-Britanniában, a show után pedig olyan híres producerek csaptak le rá, mint Will.I.Am és RedOne.

Debütáló dalát, mely a Swagger Jagger címet kapta, a tervek szerint jövő héten hallhatta volna először a nagyérdemű, viszont Cher számításait keresztül húzták: a dal tegnap elérhetővé vált az interneten.

Az internetezők nem voltak túlságosan elragadtatva a szerzeménytől, ami miatt Cher természetesen teljesen kiborult. A lány azzal védekezett, hogy a dal demója volt az, ami kiszivárgott, nem a végleges változat.

„Sosem voltam még ilyen mérges. Keményen dolgoztam, és az emberek ezért tönkre akarnak tenni. Ha meg akartatok bántani, akkor remek munkát végeztetek. Kérlek, ne tegyétek ezt velem. Bárcsak otthon lennék a családommal, elég dolgon mentem már keresztül ebben az évben” – írta Cher saját Twitter-oldalán.

Lloyd kisasszony haragos hangulata nem tartott sokáig, ugyanis pár órával nyilvános kirohanása után már a rajongói támogatását köszönte meg.

Persze Cher lemezkiadója sem ül a babérjain: az internetről próbálja eltüntetni az illegálisan kiszivárgott demót, illetve nyilvánosságra hozta a végleges dal előzetesét is. A 47 másodperces részlet már Cher Lloyd hivatalos YouTube-oldalán is meghallgatható, de a teljes változat csak június 20-án, hétfőn debütál a brit rádiókban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek