Starity

Harry herceg visszatér Afganisztánba

2011. június 16. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harry herceg sosem akarta elhagyni az afganisztáni egységét. Beszámolók szerint immár bizonyos, hogy ott folytatja a katonai szolgálatot.

hirdetés
Harry herceg visszatér Afganisztánba

A herceg Apache-helikopterpilóta lesz Afganisztánban, azonban mielőtt áthelyezik oda, be kell fejeznie a hét hónapot igénylő kiképzést. A Clarence House közleménye szerint a részleteket Harry herceg helyzetéről – és hogy pontosan mikor áll újra aktív szolgálatba – a hadsereg határozza meg.

„Harry hadipilóta, így oda fog menni, ahová a hadsereg kihelyezi. 2012-ben fejezi be a kiképzést, ezt követően a kihelyezés a hadsereg parancsoki láncának feladata lesz.”

A kiképzés elvégzése után Harry herceg egy Apache-századhoz lesz vezényelve, állítása szerint nemcsak készen áll, hanem alig várja, hogy visszatérjen Afganisztánba.

Harry herceg tíz hetet töltött Afganisztánban 2007-ben és 2008-ban alhadnagyként a Blues and Royals lovassági ezrednél.

Habár sokan örülnek a pletykáknak, melyek szerint Harry herceg és Pippa Middleton randizni kezdtek, még többen örülnek annak, hogy az Egyesült Királyságot szolgálja – igen lenyűgöző teljesítményével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek