Starity

Judy állapotos

2011. június 17. 11:11   |   Szerző: Twilight6

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Judy gyermeket hord a szíve alatt. A párjával már többször is próbálkoztak, s mikor az énekesnő már feladta, a teszt kimutatta: a rosszulléteket nem betegség okozza, hanem Judy terhes.

hirdetés
Judy állapotos

Judy nemrég tudta meg, hogy gyermeket hord a szíve alatt. Eleinte nem értette, mitől fáj folyton a feje, és miért lett olyan rossz a közérzete. Többen is javasolták neki, hogy csináljon egy terhességi tesztet – amit persze nem akart, mivel már többször is csalódás érte.

Jelenleg azonban már a harmadik hónapban van, s úgy tűnik, mind a ketten egészségesek. Nem tart attól, hogy sokkal nehezebb lesz a terhesség a kora miatt, mivel minden vizsgálatra elmegy, amit az orvosa javasol neki.

Judy már az előző párjával is szeretett volna gyereket. Férjével, Rolanddal azonban elváltak útjaik, sőt, nemrégiben azt is bejelentette az énekesnő, hogy megválik a Groovehouse-tól, és szólóban folytatja. A tervek szerint Judy gyermeke 2012 januárjában fog világra jönni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek