Starity

Tóth Gabi férjhez megy

2011. június 17. 15:03   |   Szerző: Twilight6

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két év együttélés után az énekesnő párja, Roland úgy döntött, elveszi Gabit feleségül.

hirdetés
Tóth Gabi férjhez megy

Gabi és kedvese, Roland már két éve vannak együtt. Kapcsolatuk ugyan nehezen indult, hiszen Rolandot volt felesége, Judy azzal vádolta, nem őszinték érzelmei. Roland annak ellenére, hogy előző házassága másfél év alatt tönkrement, még mindig hisz a házasságban.

„Tökéletes az összhang közöttünk, ezért nagyon szeretném már idén nyáron feleségül venni” – nyilatkozta a leendő vőlegény. Rolandot Gabi szülei is szeretik, így nem bánnák, ha a fiatalok összekötnék az életüket.

„Sokkal boldogabb vagyok, amióta Rolit megismertem, így egyáltalán nem bánnám, ha rövidesen feleség válna belőlem” – árulta el a vadóc énekesnő, aki azt is elmondta, kilencéves kora óta az az álma, hogy a Guns ’N’ Roses zenekar November Rain című videoklipjében látható menyasszony ruhájához hasonló ruhában álljon az oltár elé.

Erre pedig minden esélye megvan, amennyiben Roli komolyan gondolja szándékait. Az biztos, hogy igazi Balaton-parti rock and roll esküvőre számíthatunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek