Starity

Elindult Britney Spears turnéja

2011. június 17. 12:12   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney Spears legutóbb 2009-ben turnézott utoljára, idén pedig visszatért, és teljes erőbedobással kezdetét vette a 54 állomásos (33 észak-amerikai és 21 európai) turné.

hirdetés
Elindult Britney Spears turnéja

Britney Spears tegnap este igazi Végzet asszonyaként lépett a színpadra. A kritikusok 2009-ben nem voltak elragadtatva a The Circus Starring Britney Spears turnétól, ugyanis az énekesnő jelenléte nem volt meghatározó a színpadon; sőt, egyáltalán nem kommunikált a közönség. Most, 2 évvel később Britney teljes erőbedobással visszatért, közvetlen volt, és amire nem számított senki: a playback sem gyakori vendég nála.

A műsor érdekessége, hogy két olyan rész is van benne, amikor az énekesnő a közönség soraiból hív fel embereket a színpadra.

A koncertsorozat Sacramentóban vette kezdetét, és holnap San Joséban folytatódik. Hozzánk szeptember 30-án érkezik, amit az október 1-jei zágrábi állomás követ.

Az amerikai állomásokon Nicki Minaj és a Jessie and the Toy Boys is elkísérik az énekesnőt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek