Starity

A Rammstein ismét Budapesten koncertezik

2011. június 18. 14:02   |   Szerző: livenation

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Büszkén jelentjük be, hogy a piromán német szupersztárok tavaly márciusi kirobbanó sikerű koncertjük után ősszel újra hazánk felé veszik az irányt.

hirdetés
A Rammstein ismét Budapesten koncertezik

Óriási sikerű ausztrál és dél-afrikai szereplésük után, melyet egy hosszabb turné követett Észak-Amerikában és Mexikóban – és amiért megkapták a Revolver Golden Gods Legjobb Koncertbanda díját – úgy tűnhetett, hogy a csapat végre megáll levegőt venni.

A Rammstein tagjai azonban nem pihentek, hanem összeállították a legnagyobb sikereikre visszapillantó Made In Germany 1995–2011-t. A turné feladata, hogy az elmúlt 16 év esszenciáját elvigye egész Európába, egy teljesen új show-val és a Rammstein legnagyobb slágereivel. A beavatottak már tudják: az új Rammstein-látvány egy viharban történő újjászületés lesz.

2011. november 10-én ezt a magyar közönség is megtapasztalhatja a Budapest Sportarénában. A turnéval párhuzamosan a csapat megjelenteti személyes visszatekintését 20 eredeti Rammstein-slágerrel és egy eddig kiadatlan dallal; valamint teljes videókatalógusát.

A Made in Germany 1995–2011 munkacímen futó projekt tanúsítja, hogy a szép számmal elért eredmények lehetnek meghatározóak is.

A koncertre június 24-én 10 órától vásárolhatók jegyek a Ticketpro országos hálózatában, valamint a www.livenation.hu oldalon keresztül.

Budapestre is kaphatók lesznek limitált számban kiemelt állójegyek, amelyek közvetlenül a színpad elé szólnak – érdemes minél hamarabb beszerezni őket, mindig és mindenhol ezek a belépők fogynak el elsőként a Rammstein koncertjeire.

Mert ne feledjük: „A többi banda játszik, a Rammstein bombasztikus!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek