Starity

Monster Show a színpadon

2010. június 15. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiváncsi vagy milyen show-val érkezik Magyarországra Lady Gaga? A Monster Ball című európai turné fantasztikus látványvilágába kalauzolunk el.

hirdetés
Monster Show a színpadon

Óriási fehér függöny takarja a MEN Aréna színpadát az angliai Manchesterben. 12 ezer rajongó várja izgatottan az első koncertet a Monster Ball című európai turnén, amelyet a nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottak, így Lady Gaga november 7-én hozzánk is ellátogat.

Hirtelen a függönyre vetítik a szupersztár képét, amint lassított felvételen táncol egy dübörgő house-zene ritmusára. Másodpercekkel később lehull a fehér lepel, és szemünk elé tárul a jégkékre világított színpad. A toronymagas állványokról betáncol a zenekar, az előtérben autóroncs áll. Végül maga az énekesnő is berobban a színpadra. Csak egy kék body és neccharisnya van rajta, a szemét fekete csillámos sminkkel festette be. A rajongók sikítanak, őrjöngenek.

A 90 perces koncert a Dance in the Dark-kal indul. A kosztümök most is félelmetesen jók! A Lady több mint 15 bizarr jelmezt ölt magára a show folyamán, többek közt vagány dominaként, szende apácaként, glam rockerkénk és mesebeli tündérként láthatjuk. Minden dalhoz egy-egy ütős show-effekt tartozik. A Love Game-nél befut egy metrószelvény, Gaga letépi magáról tűzpiros öltözékét, és hófehér miniben izgatja tovább a közönséget. A következő számnál már tunikát visel, földig érő bojtokkal és indiá ékszerekkel. A Speechless című dal közben lángba borul a zongora, a Money Honey-nál Gaga fekete-fehér csíkos egyberészesben, nyakába akasztott szintivel énekel. A következő pillanatban már apácaként jön elő, talpig fehérben, eljátssza az ártatlan vidéki kislányt, hogy percekkel később félmeztelenül smároljon az egyik táncosnővel.

A csúcspont persze a finálé: három méter magas, óriási csápú, csupa fog tengeri szörny lépked át a színpadon, füstöl a pofája. Mikor felfedezi az énekesnőt, megindul felé, és rátámad. Lady Gaga bemenekül a kulisszák mögé. Robbanás hallatszik, majd a rajongók sikolya és kiáltásai közepette a színpad szép lassan újra sötétbe borul...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek