Starity

Cody Simpson: On My Mind-klippremier

2011. június 19. 16:04   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 14 éves ausztrál énekes legfrissebb, tegnap megjelent klipjében egy plázát jár be az álomlányt keresve.

hirdetés
Cody Simpson: On My Mind-klippremier

Ahogy már Cody Simpsontól, a fiatal ausztrál énekestől megszokhattuk, ismét egyik szerelmes dalához készített videoklipet. A dal szövege – címéhez, az On My Mindhoz híven – arról szól, hogy az iYiYi énekese meglátott egy lányt, akit egyszerűen nem bír kiverni a fejéből.

A videóben Cody egy plázában találkozik a barátaival, amikor a földön meglátja egy lány fotóját. Nem bírja levenni a szemét róla, ezért végigsétál az egész plázán a képen szereplő arcot keresve. Többször véletlenül megy el az álomlány mellett, észre sem véve őt. Végül a személyzet egyik embere segít neki, és felveszi videóra, amint Cody egy képet és a „Találkozunk a mozi előtt fél 10-kor?” szöveget mutatja a kezében. A videót az egész plázában óriásképernyőkön kivetítik.

„Végigfut a plázában engem keresve, de nem talál sehol. Végül a mozinál összefutunk” – árulta el a videóban szereplő lány, aki egyébként Hailey Baldwin, a híres színész, Stephen Baldwin lánya.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek