Starity

Jessica Lowndes hamarosan kiadja szólóalbumát

2011. június 19. 21:09   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lowndes kisasszony egy hónappal ezelőtt az OK! tévének adott interjújában jelentette be először, hogy elkészült debütáló albuma, amelyről pár napja még több információt árult el.

hirdetés
Jessica Lowndes hamarosan kiadja szólóalbumát

A 90210-ből jól ismert Adriana Tate-Duncan, azaz Jessica Lowndes nemrég nyilvánosságra hozta, hogy befejeződtek első szólóalbumának munkálatai. Így, ha minden a tervek szerint halad, augusztusban meg is jelenik a korong első kislemeze, melyről a napokban bővebben is mesélt.

„Az éneklés hatalmas szenvedélyem. Nagyon keményen dolgoztam ezen a lemezen, ami egyértelműen kifejez engem, tehát egyfajta napló, amiben minden benne van, amin keresztül mentem. Izgatott vagyok, hogy az emberek mit szólnak majd, ha meghallgatják” – mesélte Jessica, aki egyébként már többször is megcsillogtatta énektudását a sorozatban, és pár hónappal ezelőtt egy duettet is kiadott Ironikkal.

„Először Portugáliába, aztán Barcelonába, végül pedig Párizsba utazom, ahol csak pihenni és szórakozni szeretnék” – fejezte be az interjút a bájos színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek