Starity

Rebecca Black színésznőnek áll?

2011. június 20. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rebecca elárulta, őt inkább a színészeti pálya érdekli, és nagyon szívesen lenne egy sorozat főszereplője.

hirdetés
Rebecca Black színésznőnek áll?

Rebecca Black 2011 márciusában rakta fel az internetre a Friday című klipjét, s akkora sikert okozott a lánynak, hogy szerepet kapott Katy Perry Last Friday Night című klipjében. Ráadásul még a kritikusok szerint is jól játszott benne.

„Nagyon szeretném kipróbálni a színészeti pályát is. Imádtam Katy klipjében szerepelni, mert kihívás volt számomra. Nagyon örültem, amikor meghallottam, hogy a kritikusok szerint is jó voltam. Régebben mindig játszottam az iskolai színdarabokban, és aktív tagja voltam a drámaklubnak is. Az álmom egyértelműen az lenne, ha kapnék főszerepet kapnék egy sorozatban” – árulta el Rebecca, aki hozzátette, gondolkodás nélkül elvállalná a szerepet, ha felajánlanák.

A fiatal diáklány talán a sok negatívum miatt – melyeket a Friday, illetve Prom Night című daláért kapott – gondolja úgy, hogy ideje kipróbálnia magát máshol is, hátha ott elnyeri a fiatalok tetszését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek