Starity

Az ABC is természetfelettit nyújt

2011. június 20. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Nine Life of Chloe King című sorozat első epizódja a napokban érkezett meg, és a kritikusok szerint a nyár egyik legizgalmasabb sorozatának ígérkezik.

hirdetés
Az ABC is természetfelettit nyújt

Az ABC csatorna idén nyáron valami újat akart mutatni a sok családbarát sorozata között, talán ezért is próbálkoznak be ők is a természetfelettivel. A kedd esténként látható új sorozat, a The Nine Lives of Chloe King egy 16 éves lányról szól, aki izgalmasabb életre vágyik, és természetesen meg is kapja azt – hiszen ő egy Mai, egy ősi és szent faj leszármazottja. 9 élettel rendelkezik, és ő a kiválasztott, akinek meg kell mentenie a többieket.

A sorozat követi a régi jó WB-sorozatok vonalát: lesz itt szerelem, ellenségek, ármányok, titokzatosság és családfa kutatás is. A főszerepet a Mostohaapa című filmből ismert Skyler Samuels játssza, aki feltűnt már több Disney-sorozatban is. Mellette fiatal tehetségeket sorakoztat fel a mű, akik szintén fel-felbukkantak már egy-egy filmben, bár szerepük felejthető maradt számunkra.

A misztikus tinisorozat sikerét nem bízta a véletlenre a csatorna, hiszen a nagy sikerű Pretty Little Liars után kapott helyet a kedd esti repertoárban. Jelenleg 10 rész van berendelve, de az első epizód nézettségét tekintve szinte biztos a folytatás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek