Starity

Abby Victor a rászorulókon segített

2011. június 21. 11:11   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Abby Victor énekes-színésznő a Habitat for Humanity közreműködésével segített a rászorulókon. A sztár barátaival együtt vett részt egy ház felújításában.

hirdetés
Abby Victor a rászorulókon segített

A sztároknál nem ritka, hogy segítenek másokon, hiszen nagyobb lehetőségük nyílik arra, hogy jobbá tegyék mások életét. Ezt a lehetőséget használta ki az Ark Music Factory felfedezettje, Abby Victor is, aki népszerűségét felhasználva nyújtott segítő kezet a rászorulóknak.

A fiatal híresség barátaival – Juliannával és Derekkel – fogott bele egy ház felújításába. Persze nemcsak ők, hanem a Habitat for Humanity szervezet önkéntesei is dolgoztak azon, hogy a ház elérje azt a bizonyos színvonalat, amely a normális élethez szükséges.

A fiatalok nagyon jól érezték magukat, mivel nemcsak segíthettek, de meg is ismerhettek más, segítőkész embereket is. A jótékony cselekedetről fotók is készültek, melyeken látszik, mennyire jól érezték magukat. Abby a fotókat fel is töltötte a hivatalos Facebook-oldalára.

Abby, Julianna és Derek

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek