Starity

Dukai Regina Balin nyaral a barátjával

2011. június 21. 20:08   |   Szerző: Sugarbird

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szerelmespár ezúttal az ázsiai szigetet, Balit választotta intenzív nyaralásra. Vadvízi evezésen és elefántszafarin is rész vettek.

hirdetés
Dukai Regina Balin nyaral a barátjával

Regina elmondása szerint a választás azért esett Balira, mert az ehhez hasonló különleges tájakon kevés helyen van ilyen mesés idő ebben az időszakban. Először Miamiba – vagy legalábbis Amerikába – akartak menni, de barátaik azt mondták, hogy ott most borús és fülledt az időjárás.

Regiék nemcsak fürödtek és napoztak, hanem érdekesebbnél érdekesebb programokon is részt vettek – raftingolásra például már az első nap sor került, így nem bánták meg, hogy Balit választották.

„A vadvízi evezést már régen szerettük volna kipróbálni, s felejthetetlen élmény volt. Olyan csodálatos környezetben töltöttünk két órát, hogy azt szinte képtelenség leírni. Aztán elefántszafarin is jártunk. Az állatoktól nem féltünk, nagyon barátságosak voltak, de megfogadtuk Reginával, hogy többé nem ülünk fel rájuk. Inkább etetjük, simogatjuk őket” – nyilatkozta Robi, Regina labdarúgó kedvese.

A pár néhány napig még ott marad, de unatkozni biztos nem fog. Regina szeretne ismét delfinnekel úszni, mint Egyiptomban. Terveik között szerepel még egy túra lebonyolítása, illetve rizsföldek, kávéültetvények, templomok és egy vulkán meglátogatása.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek