Starity

Enrique Iglesias-klippremier

2011. június 22. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma jelent meg hivatalosan Enrique Iglesias, Usher és Lil Wayne közös videoklipje, a Dirty Dancer, amelyből napokkal ezelőtt már láthattunk pár előzetest az interneten.

hirdetés
Enrique Iglesias-klippremier

Június 9-én láthattuk az első előzetest Enrique Iglesias, Usher és Lil Wayne közös videoklipjéből, a Dirty Dancerből. A rajongók számára tehát már ekkor világossá vált, hogy a három sztár leforgatta a vadonatúj kisfilmet.

Az eredményre nem is kellett sokat várnunk, hisz a mai napon már fel is került az internetre a Dirty Dancer teljes verziója, amely leginkább Enrique Push című videoklipjét idézi, ám mégis különbözik attól abban, hogy sokkal modernebb képi világot jelenít meg. Az előadók mellett rúdtáncosokat is láthatunk, akik profi módon tekerik magukat a klip alatt.

Az énekes egyébként a hivatalos Facebook-oldalán is hirdeti legújabb videóját, és arra kéri rajongóit, hogy nézzék meg, és írjanak kommenteket is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek