Starity

Baukó Éva és SP összetűzésbe keveredtek

2011. június 22. 18:06   |   Szerző: Ev Bry

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A bombát az indította be, hogy VV Évának nemrég kikerült a telefonszáma az internetre. Ha ez nem elég, a törtetőnek beszólt Éder Krisztián is, miszerint ő egy senki.

hirdetés
Baukó Éva és SP összetűzésbe keveredtek

A Való Világ 4 törtetőjének mostanában megvannak a gondjai. Nemrég kikerült a telefonszáma egy közösségi portálra. Először VV Bécire gyanakodott, ugyanis elárulták neki, hogy Béci vagy Düki nem hivatalos rajongói oldalán volt látható a szám. Mivel aznap több fellépése is volt, nem foglalkozott az üggyel, de rajongói úgy értesítették, a Rácz testvérek keze van a dologban. Azóta tudja, hogy nem Béciék voltak.

Azonban Éder Krisztián, azaz SP kicsit megunta azt, hogy ismét Éva volt a címlapokon, ezért beszólt neki, miszerint szerinte a VV4 bronzérmese egy senki.

„Én egy valóságshow-ba jelentkeztem, tudom, hogy ezenkívül semmit sem tettem le az asztalra, de azon vagyok, hogy ez megváltozzon. Nem ismerjük egymást SP-vel, én így nem mondok róla semmilyen véleményt” – nyilatkozta a szőkeség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek