Starity

Kellan Lutz nem bánja a befejezést

2011. június 23. 07:07   |   Szerző: adorebubble

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég bemutatták a Breaking Dawn első előzetesét, melyben már láthattunk pár pillanatot a két főszereplő esküvőjéből, ami bizony igen biztató képet adott az utolsó előtti részről.

hirdetés
Kellan Lutz nem bánja a befejezést

Szép lassan a forgatás körülményeiről is szivárognak az információk. Mint azt megtudtuk, a szereplőknek igencsak nyomorúságos volt a forgatás, ugyanis az esküvő napján hideg, esős idő volt. A Hollywoodlife.com beszélt Kellan Lutzcal, aki elmesélte, hogy a forgatáson végig szörnyű körülmények uralkodtak – köszönhetően az időjárásnak.

„Nagyon vizes, sáros és nedves idő volt, eléggé kellemetlen, hiszen nem volt rajtunk megfelelő ruha. De azért gyönyörű volt. A ruhatervező csodálatos munkát végzett. A rajongók imádni fogják a menyasszonyi ruhát” – pletykálta ki Kellan.

Peter Facinelli is hasonlóan nyilatkozott az MTV-nek a squamishi (Kanada) forgatásról: „Egész végig, míg ezt a részt forgattuk, esett az eső. De ezt ti nem látjátok majd a filmen, eltüntetik. De nekünk szörnyű volt, minden sáros és nedves volt, emellett még hideg is.”

De a Twilight Saga a végéhez ért, Kellannak ez kicsit keserédes. „Nem, nem igazán vagyok szomorú. Ez a film 7 hónapnyi kemény munkánkba került. És mind nagyon örülünk, hogy részesei lehettünk, de nem hiszem, hogy vége lesz ennek az egésznek azután, hogy lemegy a premier. Kell még pár év, hogy ne legyen akkora a felhajtás.”

Kellannak valószínűleg igaza van, hiszen csak az előző filmek sikerét kell megnézni. A rajongók már majd' megőrülnek, hogy láthassák az új részt, de hogy mi lesz, ha minden befejeződik, még senki sem tudhatja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek