Starity

Lindsay Lohan újra a bíróságon

2011. június 23. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő megszegte a házi őrizet egyik pontját, miszerint nem ihat alkoholt. LiLo emiatt ismét bíróságra kényszerül.

hirdetés
Lindsay Lohan újra a bíróságon

Lindsay Lohan igazán élvezhette volna a házi őrizetet, hiszen egy luxusvillába bezárva lenni nem is olyan rossz dolog, különösen, ha korlátlanul használhat bármilyen műszaki cikket, sőt, még a barátai is átjöhetnek.

Noha nem mehetett rendezvényekre, újra munkába állt: egy reklámfilm forgatásába kezdett, azonban a színésznő megszegte a házi őrizet egyik pontját. Lindsay alkoholtesztje pozitív lett, így ma bíróság elé áll. Az ügy pikantériája, hogy a Life & Style magazin készített vele a napokban interjút, melyben elmondta, az alkohol nem része az életének.

„Ha átjönnek a barátaim, egyáltalán nem isznak. Nincs alkohol a házamban, mivel már nem része az életemnek” – nyilatkozta Lohan.

A bíró, Elden Fox azonban másképp látja a helyzetet. A Radaronline-nak egy forrás nyilatkozott az esetről: „A teszt pozitív lett. A bíró világosan elmondta, hogy nem ihat alkoholt, amíg próbaidőn van.”

A források szerint Lindsay-nek jó esélye van arra, hogy az elkövetkezendő napjait a Los Angeles-i börtönben töltse el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek