Starity

Piqué mindenhová elkíséri Shakirát

2011. június 23. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már februárban beszámoltunk arról, hogy Gerard Piqué és Shakira egy pár. Azóta ezt többször is bizonyították, mikor nyíltan csókolóztak egy kellemes ebédnél, vagy akár egy focimeccsen a lelátón.

hirdetés
Piqué mindenhová elkíséri Shakirát

Shakira 2010. szeptember 15-én kezdte el világturnéját, amin a Sale el sol című albumát népszerűsíti. Fellépett Kanadában, az USA-ban, Spanyolországban, az Egyesült Arab Emírségekben és Magyarországon is, de a világ körüli útjának ez csak igen kis töredéke.

A Barcelona labdarúgója, Gerard Piqué pedig ahová csak teheti, elkíséri szerelmét. Ott volt többek között a lengyelországi, az ausztriai, és egyes források szerint a magyarországi fellépésen is.

Most pedig Izraelbe utazott vele, hogy a Szembenézni a holnappal 2011 elnevezésű konferencián részt vegyenek, ami a gyerekek védelmével és oktatásával foglalkozik, s mint tudjuk, Shakira az UNICEF egyik nagykövete.

A párnak e látogatása alkalmával még arra is volt ideje, hogy ellátogassanak a Siratófalhoz, viszont ott külön kellett válniuk, ugyanis a zsidó vallás szerint a nőknek és a férfiaknak külön kell imádkozniuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek