Starity

Kim vőlegénye lefújja az esküvőt?

2011. június 23. 11:11   |   Szerző: adorebubble

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim vőlegényének, Krisnek nincsen könnyű dolga: Kim elvételével együtt jár egy pokoli anyós – Kris Jenner személyében –, egy bunkó sógor és egy rosszakaró húg, Khloe.

hirdetés
Kim vőlegénye lefújja az esküvőt?

Nem olyan könnyű a Kardashian családot kibírni. Kris Humphriesnak eléggé nehéz elviselni menyasszonya, Kim Kardashian családját, ugyanis azt latolgatja, hogy lefújja az esküvőt.

Kim anyja, Kris Jenner okozza a legtöbb fejtörést a vőlegénynek, mivel Mrs. Jenner a zsémbeskedő anyós szerepét öltötte magára.

Kris Jenner azon anyák közé tartozik, aki erős személyiségével befolyásolja gyermekeit, és most, hogy Kris képében új családtagot lát, megpróbálja rákényszeríteni akaratát.

„Kris egy igazi házisárkány lett” – nyilatkozta a vőlegény. Kim anyukája akarta, hogy lánya számára Kris egy 20 karátos gyémántgyűrűt vásároljon, amivel majd Kim felvághat.

Azt mondta neki, hogy Kim nem lesz Humphries. Te leszel Kardashian. Szokd meg” – mesélte egy közeli barát. Így Humphries feladta, és egy gyémántgyűrűt vett ahelyett az egyszerű és praktikus helyett, amit maga választott ki.

De nemcsak Kim anyukája kergeti az őrületbe a vőlegényt, hanem húga, Khloe is, aki szerint Kris nem való Kardashiannak, és nem úgy néz ki, mint aki érti a poénjait.

Kim sógora, Scott Disick szintén megőrjítette Krist, ugyanis a mexikói útjuk alatt szörnyen bánt Kimmel és Kourtney-vel.

Kris ki nem állhatja Scottot, és nem érti, hogy bírta ilyen sokáig a családot” – mondta a barát, s még Kim öccse, Rob is azt nyilatkozta, nem hiszi, hogy ez az esküvő meg lesz tartva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek