Starity

Lady Gaga: se vele, se nélküle

2011. június 23. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Májusban szakított jegyesével Lady Gaga. A szakítás állítólagos hátterében a munka állt, de jelenleg újra együtt vannak – írta a US Weekly.

hirdetés
Lady Gaga: se vele, se nélküle

Miss Gaga mindig felhívja magára valamivel a figyelmet. Sokan csak találgatják, hogy a szakítás csak figyelemfelkeltés volt-e, vagy tényleg igaz, hogy a munkát fontosabbnak vélte az énekesnő jegyesénél.

A napokban írta a US Weekly magazin, hogy a pár újra együtt van. Értesülések szerint imádják egymást, és egy kis vita miatt mentek szét, de sikerült megbeszélniük, így újra boldogok. A vita persze a munka miatt pattant ki.

Szakításuk után Gaga azt nyilatkozta, hogy ő csak egyedül élvezi a szexet. Szerinte addig nem is lehet igazán élvezni, amíg önmagunkat meg nem ismerjük.

„Sokáig bizonytalan voltam. Nem tudtam, hogyan tudnék finomabb lenni, hogyan tudnám igazán élvezni a szex pillanatait, egészen a beteljesülésig. – vallotta be Gaga. – Már belátom, hogy addig senkinek sem tudsz örömöt nyújtani, amíg meg nem ismered önmagad, a vágyaidat.”

Gaga boldog, és jelenleg is a biztonságos szex mellett kampányol.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek