Starity

Parfümbumm

2011. június 24. 17:05   |   Szerző: Regina

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha nyár, akkor új illatok dukálnak. Nem egy celebritás gondolja így, ugyanis a közeljövőben több új sztárparfüm is a boltok polcaira kerül majd.

hirdetés
Parfümbumm

Mariah Carey 2010-ben jelentette meg Lollipop Bling nevű, három illatból álló parfümkollekcióját, mely Candy Bling című daláról kapta a nevét. A három különböző illat is az énekesnő dalainak címét kapta. Ezek voltak a Honey, a Mine Again és a Ribbon. Mariah-nak nem ez volt az első próbálkozása a parfümiparban, hiszen első illata az M volt, mely most Gold Deluxe Edition-ben vásárolható meg, ezt követte a Luscious Pink és a Forever. Az újdonsült anyuka nem sokat teketóriázik, hiszen idén ismét három új illattal jelentkezik, melyek szintén korábbi dalainak címeit viselik majd. A Lollipop Splash kollekció tagjai, a Vision of Love, az Inseperable és a Never Forget You már jövő hónapban megjelennek az Egyesült Államokban.

A szőke énekesnő mostanában ugyan nem dalol, legalábbis 2008-as countryalbuma óta nem jelentetett meg új lemezt, de Jessica Simpson nem tétlenkedik parfümgyártás terén. Bár legutóbbi parfümjét, a Fancy Nightsot érdeklődés hiánya miatt kivonták a forgalomból, nemsokára ő is piacra dobja új illatát. Az idősebbik Simpson lány újabb spin-offal gazdagítja Fancy kollekcióját, hiszen első parfümjét, a Fancyt a Fancy Love és a már említett Fancy Nights követték a sorban, nemsokára pedig érkezik kistestvérük, az I Fancy You.

Britney Spears karrierje épp szárnyal, ezt pedig nem habozik egy újabb illattal is megkoronázni. Legutóbbi parfümje, a Radiance spin-offja készül ugyanis hamarosan, mely a Cosmic Radiance nevet viseli majd, és az eredeti illat éjszakai változata lesz.

Beyoncé tavaly robbant be a parfümiparba első illatával, a Heattel, melyet rövid időn belül követett a Heat Rush és a Heat Ultimate Elixir, mely az énekesnő intimebb oldalát mutatja meg, és első parfümjének felturbózott változata. Beyoncé azonban nem ül tétlenül babérjain, szeptemberben máris új parfümmel jelentkezik, ez pedig a Pulse lesz, melyet a sztár minden alkalomra ideális illatként jellemez.

Bár még nem erősítették meg a hírt hivatalosan, ha hinni lehet a pletykáknak, Avril Lavigne harmadik illata is készülőben van, mely a Black Start és a Forbidden Rose-t követi majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek