Starity

Rihanna provokálta Chris Brownt

2011. június 25. 09:09   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A barbadosi énekesnő a napokban a Twitteren közölte, hogy két évvel ezelőtt ő provokálta akkori barátját, Chris Brownt, aminek következményeként a fiú keze is eljárt.

hirdetés
Rihanna provokálta Chris Brownt

Rihanna leszólta a kanadai MTV-t, mert az énekesnő egyik napokban írt – azóta már törölt – Twitter-üzenete alapján megírták, hogy ő provokálta Chris Brownt.

„Elismerem. Én provokáltam Christ az ütéskor. Ez nem teljesen az ő hibája volt. Sajnálom” – írta Rihanna a hivatalos Twitter-profilján.

E bejegyzés alapján a kanadai MTV a hivatalos Twitter-oldalán írt Rihannáról, amire az énekesnő pár nappal később – szintén Twitteren keresztül – így reagált: „Most vicceltek velem? A zenei hírek megbízható forrásaként ismernek, erre megjelenteted ezt a szart?”

Az MTV később szintúgy Twitteren adott választ: „Rihanna-fanok: Mi közétettünk egy hírt, amely számtalan oldalon megjelent ma. Nem állt szándékunkban megsérteni senkit.”

Chris Brown egyébként 2009-ben bántalmazta fizikailag az énekesnőt, majd teljes mértékben bűnösnek vallotta magát, és nyilvánosan bocsánatot is kért a történtek miatt. A bíróság családon belüli erőszakról szóló tanácsadásra küldte az énekest, emellett hat hónap közmunkát kapott.


Rihanna üzenete, amit azóta már töröltek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek