Starity

Katy kiskorában letapasztotta a melleit

2011. június 25. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry a híres zenei magazin, a Rolling Stone címlapját tette magáévá a júliusi számban. A képekhez természetesen interjú is dukál, melyet Erik Hedegaard készített. Katy beszélt a politikai ébredéséről, és arról, hogyan fogadta el magát.

hirdetés
Katy kiskorában letapasztotta a melleit

Hangpróba, háromórás sminkelés, és öltöztetés, amelyet Perry türelmesen ül végig, miközben arról számol be, hogy nemrég élte meg az úgynevezett politikai ébredését. „Úgy érzem, hazánkat a bank, azaz a pénz irányítja. Akár a többit – mondja. – Tudom, ez elcsépelten hangzik, de én lassan vettem le a gyermeki ártatlanságot a szememről. Amikor kicsi voltam, nem foglalkoztam ilyenekkel, nekem csak a hitem és Isten volt. De most már több kérdésem van a világ felé. Forradalmi változásokra van szüksége hazánknak, olyanra, mint amilyenen a gondolkodásom esett át. Most kiemelt cél a minél több populáris, elnézést, de tehetségtelen jelenség, miközben az átlagembernek nincs meg a kényelmes, biztonságos élete. Tudom, ezzel része vagyok én is a problémának. De én igyekszem jó lenni, megfelelőképpen kezelni a hírnevet, és a saját utamat járni, nem azt, amit mások diktálnak. Amúgy is elég sok szar van felszínen politikai téren, hát még mi lehet alatta? Rohadtul bosszant, hogy Amerikának nincs ingyenes egészségügyi ellátása – ez a dolog hajt a rengeteg dolgom mellett.”

De Perrynek nemcsak a politikával, hanem testével is meggyűlt a baja. Időbe telt önmagát elfogadnia: „11 éves voltam, mikor hatalmas cicijeim nőttek. Bántottak emiatt a többiek, és szörnyen éreztem magam. Ekkor kezdtem el imádkozni, hogy »ne, Istenem, ne tovább, soha többé nem látom a lábamat, állj!«, de nem vált be. Nem értettem, és nem szerettem a testemet. Nem tudtam élni vele. Hatalmas fizikai fájdalmat okoztam magamnak, de szalaggal letapasztottam a mellemet a melltartóm alatt. A fizikai fájdalom semmi volt ahhoz képest, amit a lelkemnek okoztam.”

Katy az a művész, aki elsőként birtokolta a Billboard Hot 100 első 10 helyezését egy egész évig. Ő mindenképpen populáris jelenség, de sokan megkérdőjelezik az álláspontját és helyét a zenei életben. „Amikor az emberek azt kérdezik tőlem, nem rossz-e a látásmódom, nem tudnék nemet mondani, mert hazudnék. Ilyenkor azt felelem: »Figyelemmel kísérted, mekkora utat tettem meg? Még mindig fejlődöm, de rajta vagyok! Igyekszem nem egy popbaba lenni, hanem egy nő, aki tudja, mit akar. Ez már egy látásmód, nem?« Tudom, hogy a California Gurl nem fogja tudni egyedül megmenteni a világot, de rengeteg erőt és szívet kaptam a neveltetésemből, amit magamban és a dalaimban helyezek el.”

Nemrég a History Channel show-ja Katy idegenvideóját, az ET-t boncolgatta, és kicsit tovább ment a valós űrlényekig: „Ó, Istenem! – nevet. – Mikor valaki az égi emberekről beszél, és arról, hogyan építettek piramist, és hogyan figyelnek meg minket, na, ez az, ami nekem sok. Megfájdul tőle a fejem. Valahogy ez az a pont, amit nem tudok befogadni, habár az ET aranyos jelkép. De nekem az is marad. Csak egy jelkép.”

Annyi biztos, hogy Katy hatalmas utat tett meg, mind szellemileg, mind testileg, és ehhez csak gratulálni lehet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek