Starity

Joe Jonas: See No More-klipelőzetes

2011. június 25. 15:03   |   Szerző: Karina197

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joe Jonas első saját száma, amelyben közreműködött Chris Brown, a See No More óriási sikereket aratott. Most előzetest láthatunk a klipből, melyből láthatjuk, nem egy szokásos Jonas Brothers-klip készülődik.

hirdetés
Joe Jonas: See No More-klipelőzetes

Akkoriban még óriási port kavart a hír, hogy Joe Jonas szólókarrierbe kezd. A rajongók örültek is, meg nem is, hiszen két dolog járt a fejükben. Az első, hogy vajon milyen lehet a 21 éves srác egyedül a színpadon, testvérei nélkül; a második pedig: mi lesz a Jonas Brothersszel? Úgy tűnik, semmi ok a pánikra, mivel Joe szólókarrierje remekül halad, pedig még csak egy számot hallgathattunk meg első saját CD-jéről, illetve a Jonas-testvérek Twitter-bejegyzéseit nézve egyáltalán nem vesztek össze a fiúk, sőt, talán még jobban összetartanak a siker érdekében.

Körülbelül egy hónapja, hogy a középső Jonas feltöltötte a See No More alig félperces előzetesét. Egy hónapja, hogy Joe eldöntötte, szeretné megmutatni a világnak, hogy igen, ő egyedül is tud olyan eredményeket elérni, mint a bandával. Nagyon úgy tűnik, hogy ez sikerült neki, mert a Chris Brown közreműködésével készült See No More igencsak sikeres lett. Két hétre rá megjelent egy úgymond „lyric video”, ahol csak a falra festett szöveget vetítették le.

Tegnap viszont feltöltötte YouTube-csatornájára a hivatalos videoklip előzetesét is, ahol csak pár képkockát láthatunk, mégis látszik, hogy nem egy átlagos Jonas Brothers-klipről van szó. A kisfilmben szerepelni fog egy lány is, aki minden bizonnyal a dalszövegben említett hölgyet fogja alakítani.


A See No More klipjének premierje június 29-én lesz

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek