Starity

Lady GaGa a Playboyban?

2010. június 16. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hugh Hefner híres arról, hogy kitartóan ostromolja a hírességeket, hogy meztelenül pózoljanak magazinjában. Sokan elfogadják, sokan visszautasítják, Lady GaGa először nem akart megválni ruháitól, most viszont lázban ég, hogy a nyuszis magazinban lehessen.

hirdetés
Lady GaGa a Playboyban?

Hugh Hefner a Playboy atyja legutóbbi célpontja Lady GaGa volt, de az alternatív pophercegnő eleinte nem adta be a derekát, végül azonban mégis Mr Hefner nyert. A brit Heat magazin értesülései szerint a 24 éves énekesnő barátai és menedzsmentje egyöntetű ellenzése ellenére teljes lázban ég, hogy ledobhassa ruháit a Playboynak.

Lady GaGa hatalmas rajongója a Playboy atyjának és napok óta másról sem beszél, csak a fotózásról.

"Állandóan sokkolni és szórakoztatni szeretne, és egy ilyen dolog tökéletes lenne a számára. Azt akarja, hogy a fotósorozat valami olyan legyen, amilyet a Playboy történetében még soha nem láttak" - árulta el a Heat informátora.

Az énekesnő tavaly visszautasította a felkérést, ezt mondta: "Ha glamour modell lennék, akkor nagyon örülnék, de számomra minden a zenéről szól. De azért kérdezzetek meg újra, ha már van egy újabb lemezem!".

Úgy tűnik ez idén bejött.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek