Starity

Doctor Who vs. Vámpír

2010. június 16. 12:12   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Ki vagy, Doki? (Doctor Who) egykori 10. dokija most úgy tűnik, hogy egy horrorkomédiában fog feltűnni, mely vámpírokról szól. Az eredeti Fright Night (Frászkarika) 1985-ben készült, most pedig nekikezdenek egy remake-verziónak is.

hirdetés
Doctor Who vs. Vámpír

David Tennant, úgy tűnik, mégsem hagyta teljesen maga mögött az abszurd és kalandos helyzeteket Doctor Who-béli távozása óta. Ezúttal egy remake-ben kapott szerepet, ami nem más, mint egy vérszívókról szóló horrorkomédia.

David partnere a filmben többek között Christopher Mintz, Colin Farrell, Anton Yelcin és Craig Millespie lesz. A vámpírszomszédot egyébként Colin alakítja majd.

A hírek szerint David Tennant kapta Peter Vincent szerepét, a híres mester, illuzionista, bűvész karakterét. Ő a fiatal fiú, Charley hőse, illetve megmentője, aki segítséget nyújt neki a szomszédjában tanyázó vért szipolyozó gonosszal szemben.

Érdekesség, hogy az eredeti filmben a „mágus” karakterét egy korban idősebb színész, Roddy McDowall alakította. Ennek lesz most David egy ifjabbik kiadása.

Dave is izgatottan várja a forgatást, mi pedig a biztosan kitűnő végeredményt!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek