Starity

Lezajlott Ke$ha budapesti koncertje

2011. június 26. 12:12   |   Szerző: chrisBrown14

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Óriási bulit csaptak a tegnap esti Kapcsolat-koncert résztvevői, de az est csúcspontját természetesen a híres amerikai énekesnő, Ke$ha jelentette.

hirdetés
Lezajlott Ke$ha budapesti koncertje

Idén is megrendezésre került a T-Mobile jóvoltából a Kapcsolat-koncert, immáron 15. alkalommal. Ezúttal az 56-osok tere adott otthont a nagyszabású koncertnek, ahol minden várakozást felülmúlva, több mint 250 ezer ember volt kíváncsi a fellépőkre, és természetesen Ke$hára.

Amíg átrendezték a színpadot, Ke$ha kedvenc zenéit hallhatták a résztvevők. Ekkor már az egész tér zsúfolásig megtelt emberekkel. Majd a kicsit hallgatag közönségnek is megjött a hangja, hiszen fél 9 után pár perccel óriási üdvrivalgás közepette elérkezett az est csúcspontja, Ke$ha!

Az énekesnő bevonult a színpadra, majd köszöntés után nekilátott az első számnak, ami – az új berendezésnek köszönhetően – kétszer hangosabban szólt, ezáltal kezdetét vette az igazi buli. Ke$ha lyukas neccharisnyában és pólóban kezdte a koncertjét.

Az énekesnő az este folyamán többször is említette, mennyire szereti Budapestet, hogy nem látott ennyi embert még soha, illetve hogy ez az élete, valamint a földkerekség legnagyobb bulija.

A show közepe táján átöltözött, és tartott egy kétperces pihenőt, majd egy péniszjelmezbe öltözött emberrel vonult vissza a színpadra. A közönség hallhatott meg nem jelent számokat is.

A koncerten nemcsak a rajongók fotóztak ujjzsibbadásig, hanem Ke$ha is elővett egy fényképezőgépet, és lefotózta a tomboló tömeget. Az est végén elárulta, mennyire jól érezte magát, és reméli, hogy a közönség is jól mulatott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek