Starity

Ameriie férjhez ment

2011. június 26. 15:03   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjra jelölt amerikai énekesnő, Ameriie a hétvégén feleségül ment a Columbia Records egykori produceréhez, Lenny Nicholsonhoz.

hirdetés
Ameriie férjhez ment

A Grammy-díjra jelölt énekesnő, Ameriie feleségül ment a barátjához, Lenny Nicholsonhoz, aki korábban a Columbia Records egyik producere volt.

„Ez nagyon izgalmas időszak a számomra. Ez az első házasságom, úgy érzem, mintha a Holdon lennék. Alig várom, hogy boldog és tartós házasságban éljek. Olyan izgatott vagyok. Örökké emlékezni fogok erre a napra” – nyilatkozta a 30 éves R&B-énekesnő a People magazinnak.

Az esküvőt Anguilla szigetén tartották, amely a Kis-Antillák részét képezi. Annak ellenére, hogy szigeti lagzi volt, a menyasszony nem egyszerű fehér ruhában, mezítláb sétált végig a tengerparti homokban. Az énekesnő egy Monique Lhullier által tervezett ruhában és babakék Yves Saint Laurent-szandálban volt, kiegészítőnek Rafaello & Co.-ékszereket viselt, haját pedig gyöngyök díszítették. Vőlegénye Hugo Boss-szmokingot öltött magára a nagy napon.

A zenét DJ Konflikt szolgáltatta, a torta pedig hétemeletes volt – minden réteg más ízű.

Az ifjú házaspár a nászutat szintén a szigeten tölti egy romantikus villában, amelynek saját tengerparti strandja van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek