Starity

Pénzt csinál halott fiából Jacko apja

2011. június 28. 16:04   |   Szerző: Borsonline

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„Michael forog a sírjában” – mondják Jacko barátai, látva, hogyan próbál pénzt csinálni halott gyermekéből az örökségből kihagyott Joe Jackson.

hirdetés
Pénzt csinál halott fiából Jacko apja

Köztudott, hogy Michael Jackson világéletében utálta apját. Joe Jackson mogorva, magának való ember, aki terrorban tartotta gyermekeit, így hát nem csoda, hogy a pop királya egyetlen centet sem hagyott rá. A telhetetlen apa azonban nem nyugszik: fia nevének felhasználásával próbál üzletet csinálni.

„Joe-nak beindult a fantáziája, hogyan szerezhetne hasznot szegény megboldogult Michael nevéből, ezért most bármire képes, csak hogy tető alá hozzon pár üzletet. Világ körüli útra indult, hogy szeszesital-, üdítő- és parfümmárkájának ötletével házaljon, sőt, még egy Jackson-vidámparkot is kitalált, és befektetőket keres” – nyilatkozta a National Enquirer magazinnak egy a nevét elhallgatni kívánó bennfentes.

A 82 éves üzletember az idei cannes-i fimfesztiválon is jelen volt, hogy promotálja parfümjeit: a Jackson Tribute-ot, a Legendet, és a Legacyt.

„Michael biztosan forog a sírjában! Elképesztő, hogyan hajt hasznot belőle a zsugori apja” – tette hozzá egy informátor a hírhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek