Starity

Tiffani Thiessen is Bieber-pólót húzott

2011. június 30. 21:09   |   Szerző: Dzseen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber a MuchMusic Video Awards vörös szőnyegén egy retró stílusú pólót viselt, amin Tiffani Thiessen mosolyogott – ezt a színésznő egy hasonló tettel köszönte meg.

hirdetés
Tiffani Thiessen is Bieber-pólót húzott

Ki gondolta volna, hogy az egykori híres színésznő, aki a Beverly Hills 90210 című sorozat Valeria Malone szerepét töltötte be, figyelemmel kíséri napjaink egyik leghíresebb tiniénekesét, Justin Biebert?

Justin, aki nemrég vett részt – és szerepelt sikeresen – a MuchMusic Video Awards díjátadón, az esemény vörös szőnyegén retró stílusú pólót öltött magára, amin a színésznő képe díszelgett.

Tiffani úgy döntött, hasonló tettel köszöni meg a dolgot, így ő egy Justin Bieber-es pólóban jelent meg a Horrible Bosses című film New York-i bemutatóján csütörtökön. A színésznő elárulta, hogy viszonozni akarta Justin kedves gesztusát, majd azt is bevallotta, hogy ő maga is a Bieber-rajongók közé tartozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek