Starity

Fluor: nem tudok énekelni

2011. június 28. 14:02   |   Szerző: Forever16

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fluor Tomi elismeri: egyáltalán nem tud énekelni, persze ez őt kicsit sem zavarja. A Mizu és a Lájk megálmodója szerint egy előadónak nem csak énekelni kell tudni.

hirdetés
Fluor: nem tudok énekelni

Megdöbbentő vallomást tett a tinik kedvence, Fluor a napokban a Blikknek. Az énekes amellett, hogy kijelentette, ő maga nem tud énekelni, elmondta, nagyon örül annak, hogy ennek ellenére sikeres és elfogadott művész lehet hazájában.

Fluor véleményt nyilvánított arról is, hogy milyennek kellene lennie egy előadónak. A híresség szerint maga az énektudás nem jelent semmit. Amit Fluor valóban fontosnak tart, az az önmenedzsment, a kitartás és a jó kisugárzás.

Valljuk be őszintén, Fluor valóban inkább az utóbbi hárommal büszkélkedhet. Na és sikeres? Meglepő módon igen, hazánk jelenleg egyik legkeresettebb és legeladhatóbb reppere, lassan már nem is csak a tinik körében, énekhang ide vagy oda.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek