Starity

Megjelent Selena Gomez új albuma

2011. június 28. 12:12   |   Szerző: Pocketfullofsunshine

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Who Says, Bang Bang Bang és a Love You Like a Love Song kislemezek után megjelent a várva várt teljes album is, amely a When The Sun Goes Down címet viseli.

hirdetés
Megjelent Selena Gomez új albuma

Selena korongja a A Year Without Rain dance-pop vonalát viszi tovább. Az albumon 11 szám található, plusz egy bónuszdal, ami a Who Says spanyol változata – Dices.

A korong munkálataiban sok híresség is részt vett. A We Own the Night című dalt Pixie Lott szerezte Selenának, a Whiplashnél pedig szerzőként közreműködött Britney Spears is. Selena maga is belefolyt a munkálatokba – többek között a Bang Bang Bang és a When the Sun Goes Downnál. A That's More like it szerzeménynél pedig Katy Perry keze nyomát vélhetjük felfedezni.

Selena hivatalos YouTube-csatornájára egy nappal az album megjelenése előtt töltötte fel a dalokat, melyeket a rajongók így hamarabb meghallgathattak. Ráadásként az énekesnő egyenként beszél a számokról és a hozzájuk fűzött érzéseiről. Ebből kiderül, hogy a Who Says a legszebb dal, amit valaha is énekelt, és az albumról a My Dilemma az egyik kedvence.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek