Starity

Kiszel Tünde Fluor után Intit is beperli?

2011. június 28. 15:03   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A botrányoktól hangos celeb Fluor Tomi után lehet, hogy a VIVA Comet-gálán történt állítólagos inzultálás miatt Intit is beperli. Kiszel Tünde szerint az általa csak lénynek hívott zenész megérdemelné, hogy a bíróságon feleljen tettéért.

hirdetés
Kiszel Tünde Fluor után Intit is beperli?

Ismét forrongnak a kedélyek Kiszel Tünde körül. A híresség nemrég Fluor Tomi botrányvideója miatt perelte be a sztárt, de lehet, hogy hamarosan újabb eljárások indulhatnak az őt bíráló többi celeb ellen.

„Becsületsértésért bepereltük Fluort, az ügyvédem szerint minden esélyünk megvan a győzelemre. Elsősorban erkölcsi győzelemre vágyunk, mert azt szeretnénk, hogy tanulja meg, hogy ilyet nem lehet, és máskor ne forduljon elő” – mondja a Tabu Tv videójában Kiszel Tünde, aki azt még nem döntötte el, hogy milyen összegtől lenne boldog.

A naptárcelebet nem sokkal az eset után egy másik celeb is állítólagosan inzultálta a VIVA Comet-gálán. A VIP-bulin a TNT zenekar egyik tagja, Inti keveredett szóváltásba Tüncivel, aki valószínűleg ezt sem fogja szó nélkül hagyni.

„Még meggondoljuk, hogy ezt az ügyet is jogi útra tereljük-e. Ő is megérdemelné mindenesetre, mert éppen riportot adtam, amikor minden ok nélkül belém kötött, és elkezdett zaklatni engem. Egyértelmű volt, hogy minden csak a kamerának szólt, mert többször bele is nézett a kamerába. Így akart szerepelni, és csak fel akarta használni az alkalmat erre, ezt nem tartom etikusnak és korrektnek” – magyarázza az internetes sztártévé riporterének Kiszel Tünde, aki szerint Inti magát minősítette a bulin tanúsított viselkedéssel.

„Ez egy díjátadó gála volt, ahová minden évben meghívtak, és mindig nagyon jól éreztem magam. Még sosem fordult elő, hogy egy lény így odajöjjön, és zaklasson engem!” – teszi helyre a dolgokat határozottan Tünci, aki a Little Miss Hungary szépségverseny zalakarosi döntője után mesélt a botrányokról.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek