Starity

Megőrült a tömeg a BFMV koncertjén

2011. június 28. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Teljesen megőrültek a rajongók a Bullet for my Valentine legutóbbi koncertjén. A luxemburgi rajongók még a kordont is ellopták!

hirdetés
Megőrült a tömeg a BFMV koncertjén

Fergeteges élményben részesülhettek a luxemburgi rajongók, amikor a Bullet for my Valentine fellépett a Rock a Field fesztivál keretein belül. A banda az éves fellépésük mellett a Fever című albumot promótálta, s természetesen néhány régebbi sláger is elhangzott.

A rajongók őrültek módjára igyekeztek minél közelebb kerülni kedvenceikhez és felmászni a színpadra, azonban tolakodásba, majd heves dulakodásba torkollott az eset. A rajongók nem bírtak magukkal, s közös megegyezés alapján ellopták a színpad előtti kordont.

„A tömeg annyira megőrült a tegnap esti koncert során, hogy a Pleasure and Pain kezdetén ellopták a kordont! Szerencsére azonban senki sem sérült meg” – csiripelte a banda frontembere, Matthew Tuck a hivatalos Twitter-oldalukon.

A dulakodás ellenére – a beszámolók szerint – mindenki remek állapotban tért haza a koncertről, a csapat pedig már készül a mai fellépésre Franciaországban. Az európai turné végeztével a srácok az USA-t hódítják meg: ellátogatnak Texastól egészen San Diegóig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek