Starity

Holliday Grainger Budapesten járt

2011. június 28. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő alig egy hete látogatta meg hazánkat, s végre nem forgatni, hanem nyaralni jött ide.

hirdetés
Holliday Grainger Budapesten járt

A The Borgias és a Jane Eyre színésznőjének olyannyira megtetszett Budapest, hogy végre önszántából is ellátogatott hazánkba, hogy néhány napot itt töltsön. A sorozat forgatása szintén hazánkban zajlik majd, és jövő hónapban kezdődnek a munkálatok, viszont előtte szeretett volna kikapcsolódni és felfedezni a várost – mivel a sűrű napirendje miatt eddig ez nem volt megengedett.

„Forró, forró, forró! Ilyen egy igazi budapesti nyár” – írta Grainger a Twitteren, aki 22-én érkezett hazánkba, és néhány nappal később, 25-én távozott.

Távozása után a Jodie Millernek írt válaszában azt állította, a város nem változott semmit: „Budapest épp olyan napos és óriási, mint ahogy emlékeztem rá!”

Holliday eddig kétszer járt Magyarországon: egyszer Robert Pattinsonnal jött, akivel a Bel Amit forgatták, majd a Borgiák stábjával, Jeremy Irons és François Arnaud kíséretében látogatott el hazánkba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek