Starity

Leadják Ryan Dunn műsorát

2011. június 29. 11:11   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újra adásba kerül Ryan Dunn megrendítő halála után az új műsora. A csatorna képviselője Ryan családjával egyeztetett a műsorral kapcsolatban.

hirdetés
Leadják Ryan Dunn műsorát

Ryan Dunn, a Jackass sztárja kevesebb mint egy hete vesztette életét autóbalesetben. Ryan új műsora nem sokkal halála előtt került adásba. A Proving Ground című sorozatban híres filmek, sorozatok és számítógépes játékok akciójelenteit ellenőrizték volna. Az első részt még leadták a televízióban, de Ryan tragikus halála után levették a sorozatot.

Utólag kiderült, hogy a sorozatot mégis leadják! Július 19-én kezdik el újra sugározni. A show egy egyórás különkiadással indul, melyben a Jackass legőrültebb és legjobb mutatványait szerkesztették össze. A sorozatot az amerikai G4 csatornán fogják sugározni, melynek képviselője azt nyilatkozta, hogy Ryan Dunn családjával közössen döntöttek így a műsorral kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek