Starity

Lady Gaga adakozóktól sikkasztott?

2011. június 29. 11:11   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az extravagáns énekesnő ellen pert indított egy ügyvédi iroda, mert úgy véli, a japánoknak szánt adomány jelentős részét elsikkasztotta.

hirdetés
Lady Gaga adakozóktól sikkasztott?

Lady Gaga örömmel segít bárkinek, legyen szó katasztrófa áldozatairól, vagy a melegek jogairól. A botrányhősnő a japán földrengés után nem sokkal arra szólított fel mindenkit, hogy adakozzon és segítsen, ahol csak tud. Gaga ennek érdekében piacra dobott egy karkötőt, amit bárki megvásárolhatott, és ezáltal támogatta a károsultakat.

Egy ügyvédi iroda azonban pert indított az énekesnő ellen. A képviselők azt állítják, hogy a művésznő figyelemre méltó összegeket tulajdonított el az adakozók pénzéből.

„Azért pereljük Lady Gagát, hogy visszaadja azt a pénzt, amit a jótékony célú vásárlások során saját magának megtartott” – nyilatkozta Ari Kresch ügyvéd.

Az ügyvéd iroda úgy véli, hogy a „We Pray for Japan”-karkötőkért túl nagy szállítási díjat számoltak fel, mivel a karkötő öt dollárba került, de a szállítási költség négy dollárt tett ki, s a forgalmi adót még bele sem számoltuk! Az ügyvédek azt gondolják, hogy a tarifát eltúlozták, és az így befolyó pénzből egy szép rész Gaga zsebébe került.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek