Starity

Selena Gomez Miley Cyrus útját járja?

2011. június 29. 16:04   |   Szerző: mileyselenademi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kísértetiesen hasonlít a két lány karrierje, és a Hollywood Life című weboldal szerint azért, mert Selena Miley útját követi.

hirdetés
Selena Gomez Miley Cyrus útját járja?

Miley Cyrusból, az egykori Disney-sztárból mára már komoly színész- és énekesnő lett, ezzel sok pénzt szerezve magának (csak 2010-ben 15 millió dollárt keresett). Úgy tűnik, van még egy fiatal sztár, aki megpróbálja követni és a nyomdokaiba lépni: Selena Gomez!

A Hollywood Life című amerikai weboldal szerint ugyanis minden jel arra mutat, hogy Selena Miley karrierjéhez hasonlót próbál produkálni. Selena nemrég fejezte be híres sorozatát, a Wizards of Waverly Place-et, és főszereplő lett – az előbbi sorozat filmváltozatán kívül – első filmjében, a Monte Carlóban. Ez hasonlít Miley karrierjének folytatásához, ugyanis ő, miután véget ért a Hannah Montana, szerepelt a The Last Songban, az LOL: Laughing Out Loud és a So Undercover című filmekben is, televíziós csillagból filmsztárrá kerekedve. Selena kétségtelenül abban a reményben élt, hogy pontosan ezt teszi.

Több Miley-dal is szerepet kapott a The Last Songban, csakúgy, mint Selena számai a Monte Carlóban. A Wizards of Waverly Place sztárja műsorvezetője volt a Much Music Video Awardsnak 2011-ben, akárcsak a Hannah Montana főszereplője 2010-ben. Mindkettejüknek komoly kapcsolata van (Selena Justin Bieberrel, Miley Liam Hemsworthszel van együtt).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek