Starity

Sztárok is csatlakoztak Demi kampányához

2011. június 29. 21:09   |   Szerző: Karina197

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato kampányában, a Love is Louder then the Pressure to Be Perfectben a rengeteg rajongón kívül néhány híresebb személy is részt vesz.

hirdetés
Sztárok is csatlakoztak Demi kampányához

Demi Lovato április elején fogott bele a Love is Louder then the Pressure to Be Perfect kampányába, ami magyarul így hangzik: 'A szeretet hangosabb mint a nyomás, hogy tökéletes legyél'.

Úgy kezdődött az egész, hogy a lány két tenyerére kiírta ezt a jeligét, és arra kérte rajongóit, illetve azokat, akik hasonló problémákkal küzdenek vagy küzdöttek, mint ő korábban, hogy szintén készítsenek egy ilyen fotót, és küldjék el a kampány hivatalos oldalára. Így is történt, Demi állítása szerint rengeteg képet kapott, de most Hollywood csillagai is besegítenek, így néhányan le is fotózkodtak a szöveggel tenyerükön. Íme néhány közülük: elsőnek Miley Cyrust kellene megemlíteni, aki nemcsak hatalmas népszerűségnek örvend, hanem a még 2008-ban Mitchie Torres néven megismert hölgy egyik legjobb barátnője. „Tinédzserlánynak nem könnyű lenni, főleg, ha reflektorfényben tölti le az ember mindennapjait” – mondta. A Last Song sztárja arra szeretné felhívni az emberek figyelmét, hogy nem fontos népszerűnek lenni ahhoz, hogy boldog légy.

Victoria Justice azt veszi észre magán, hogy próbál tökéletes lenni az emberek kedvéért. Azt mondja, hogy maximalista, így mindenből próbálja a legjobbat kihozni, és kevés ideje van a pihenésre. Amikor van néhány szabad perce, akkor is nehezen tud fellélegezni, hiszen akkor is a munkán jár az esze. Ezen próbál változtatni, íme az ő fotója:

A következő színésznő képén nagyon meglepődtek Demi rajongói, mert van egy közös exbarátjuk: Joe Jonas. Ki is lenne más, mint Camilla Belle. Mikor a riporter megkérdezte, mi oka van annak, hogy csatlakozott, ezt válaszolta: „A Love is Louder Than the Pressure to be Perfect kampány nagyon fontos számomra, mert kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy az ember el tudja fogadni önmagát. Remélem, a támogatásommal biztatni tudom az ifjúságot, hogy legyenek büszkék arra, akik, illetve ne törődjenek azzal, amit más mond.”

A Disney Channel ifjú csillaga, Zendaya Coleman azt mondja, hogy minden vele egyidős lánynak szüksége van egy olyan példaképre, mint Demi, aki képes felnyitni mások szemét. A Risza fel sztárja rengeteget gyakorol, hogy ne valljon szégyent táncos műsorában. Azt mondja, ő hisz abban, hogy a legnagyobbnak hitt álmok valóra tudnak válni.

A többiek, név szerint Caroline Sunshine, AnnaSophia Robb, Ashley Argota, Savvy és Mandy illetve Lenay Dunn képét erre a linkre kattintva lehet megnézni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek