Starity

Eve Torres nemcsak szép, de okos is

2011. június 29. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eve Torres kétszeres Divas Champion-nyertes WWE-díva nemrég közzétett honlapján egy videót, melyen alig öt perc alatt kirak egy Rubik-kockát.

hirdetés
Eve Torres nemcsak szép, de okos is

Valljuk be, a dívák nem tűnnek okosnak egy olyan világban, ahol a mozdulatok előre ki vannak találva. Első ránézésre modellnek tűnnek, de ha jobban megnézzük őket, akkor tűnik csak fel, hogy a testük kemény edzések árán olyan, amilyen. Évente több ezer nő szeretne bekerülni a WWE valamelyik szervezetébe, de az esély vajmi kevés. Show – a Diva Search által van lehetőségük a hölgyeknek bekerülni, de akiben nem látnak fantáziát, sajnos mennie kell.

A legutolsó, 2007-es verseny nyertese az 1984-es születésű korábbi modell és táncos, Eve Torres, a minap okosságáról tett tanúbizonyságot honlapján. Alig öt perc alatt kirakott egy Rubik-kockát. Sokak szemében ez lehet, hogy nem nagy teljesítmény, de aki ellenszenvvel néz ezekre a lányokra/nőkre most láthatja, nem biztos, hogy az első benyomás a helyes.

Eve a dél-californiai egyetemre járt, ahol a Omega Phi Beta lányszövetség egyik alapító tagja volt. Megnyerte az egyetem Academic Excellence-díját, 2006 májusában diplomázott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek