Starity

Emma Watson szerelmes volt Tom Feltonba

2011. június 30. 11:11   |   Szerző: mikeyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harry Potter-filmek sztárja, Emma Watson bevallotta: első szerelme szereplőtársa, Tom Felton volt.

hirdetés
Emma Watson szerelmes volt Tom Feltonba

Emma Watson 10 éve bújt először Hermione Granger szerepébe. Az akkor mindössze 11 éves lány fülig beleszeretett a gonosz és kegyetlen Draco Malfoyt alakító Tom Feltonba.

„Az első két film forgatása alatt totál belezúgtam Tom Feltonba. Ő volt az első, aki iránt így éreztem. Amúgy mindenről tud, megbeszéltük a dolgokat, és jót nevettünk rajta. Azóta is nagyon jó barátok vagyunk, és ez így van rendben” – vallotta be Emma a Seventeen magazinnak adott interjújában.

A fiatal sztár azt is elárulta, hogy képtelen eljátszani a nehezen kaphatót, ha olyan fiúról van szó, aki tetszik neki. A barátai tanácsait sem igazán tudja megfogadni, ő akkor is türelmetlen marad, és tögtön a tárgyra tér. Odamegy a sráchoz, és a következőt mondja: „Bírlak. Akarsz velem lógni?”

„Ilyenkor a barátaim rám szólnak, hogy nem így kéne tennem, hanem szépen lassan elcsavarni a fejét. Ez egy rémálom, ebben még nem vagyok valami jó” – tette hozzá a mára már kész nővé formálódott lány.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek