Starity

Lindsay Lohan mégis énekel?

2010. március 26. 19:07   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Annnak, ellenére, hogy sok csúfos bukás után már senki sem remélte azt a bizonyos "Spirit in the Dark" albumot, úgy látszik, mégis lesz zene!

hirdetés
Lindsay Lohan mégis énekel?

Na de térjünk a lényegre: az egész harmadik albumos pletykálkodás még körülbelül 2007-ben indult útjára. Ekkor még mindenki hitt az albumban, hiszen 2008-ban megjelent egy szám is, amiből kislemez is készült. Az album eredetileg a "Nobody's Angel" nevet kapta, ám manapság már csak "Spirit in the Dark" címen találhatunk infókat róla.

Na de hogy mikor is kellett volna megjelennie ennek a CD-nek? Hát elég régen.. már majdnem másfél éve elmúlt az eredetileg ígért határidő. Bár eközben mindvégig kerültek napvilágra számrészletek, de kiderült mindről, hogy hamis...

ÉS még mindezek ellenére a napokban újra felcsillant a szemünk! A YouTube videómegosztóra ugyanis felkerült egy 40 másodperces dalrészlet, melyről azt állítják, hogy Lindsay énekli és a címe "Stuck". Persze a szemfüles rajongók egyből rá is kérdeztek a színésznőre Twitteren:

@lindsaylohan mikor jön ki az albumod? egy zenei videód sem votl az elmúlt 5 évben. ez a te dalod? (link)

Persze LiLo nem habozott válaszolni a kedves rajongónak:

@bendavis96 hogy került ez az internetre! furcsa! ez a dal lassabb, mint a szokásos...

Majd egy másik ember megkérdezte tőle, hogy mikor jön már ki az a várva várt album?? A válasz is megérkezett, miszerint lesz album, csak még be kell fejezni, és még megpróbálja a 6126-ot is befejezni, majd pedig egy új filmet forgat.

Eszerint jöhet a további várakozás. Na de addig is: neked mi a véleményed? Hogy tetszik az eddigi szám? wink.gif

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek