Starity

Megan is imádja Justin Biebert

2010. június 16. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az E!News-nak adott interjút a népszerű színésznő, Megan Fox, ahol kérdezgették Justin Bieberről is. A sztár szerint a fiatal srác nagyon cuki.

hirdetés
Megan is imádja Justin Biebert

Megan Fox a napokban adott az E!Newsnak interjút, a hamarosan mozikba kerülő, Jonah Hex című filmmel kapcsolatban. Természetesen a jó riporterek nem csak a filmről faggatták. Mivel Meganról elterjedt a pletyka, hogy szerepelni fog Justin Bieber következő videoklipjében, ezért a fiúról is kérdezték.

- Ha most középiskolás lennék biztos szerelmes lennék belé. 16 évesen Justin Timberlake-ért is oda voltam. - vallotta be a színésznő. Hozzátette, hogy szerinte Justinban már most több tehetség van, mint benne valaha is lesz.

A szexi színésznő ebben az interjúban vallotta be azt is, hogy félénk természet és nem szeret a középpontban lenni. Ezért próbálja egyre inkább kerülni a botrányokat. Nem akarja a nevét a pletykalapok oldalain látni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek