Starity

Lindsay Lohan újra szabad

2011. június 30. 21:09   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohan újra szabadon járhat a világban, hiszen tegnap véget ért házi őrizete.

hirdetés
Lindsay Lohan újra szabad

Lindsay Lohan még egy feburárban eltujaldonított nyaklánc miatt kapott hosszú tárgyalások után házi őrizetet. A május végén kiszabott 35 napos büntetés azonban éppen tegnap, június 29-én járt le, így a színésznő ismét szabadon járhat-kelhet Los Angelesben.

Továbbra is megfigyelés alatt tarjuk. Nagyjából csak negyed óráig tartott a házi őrizethez szükséges eszközök eltávolítása a házából – mondta Steve Whitmore, a Los Angeles-i rendőrkapitányság szóvivője, aki tegnap reggel néhány illetékessel elutazott LiLo Venice Beach-i házába, ahol eltávolították az alkoholszintmérő műszert is a lábáról.

Lindsay természetesen egy szabad percét sem hagyta kárba veszni, ugyanis szabadulása után rögtön a Los Angeles-i Downtown Women's Centerbe utazott. Ott kell ugyanis közmunkát teljesítenie, hiszen a 480 órából még 360 hátravan. Az ott élő hölgyek nagyon örülhettek Lindsay-nek, hiszen ő két nagy doboz muffinnal a kezében jelent meg náluk.

Örülök, hogy végre folytathatom a közmunkát, és ismét a munkámra koncentrálhatok – nyilatkozta egy magazinnak.

Lindsay egyébként szombaton ünnepli 25. születésnapját, ám édesanyja, Dina állítása szerint nem lesz hatalmas ünnepség, ahogyan azt sokan várják. Dina azt mondta, LiLo most először Los Angelesben marad, és egy nyugodt szülinapi vacsorát tervez.

Lindsay egyébként tegnap este ellátogatott a Lexington közösségi ház éjszakai klubjába is, ahonnan Emile Hirschsel látták távozni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek