Starity

Beyoncé nem stresszel a lemezeladásokon

2011. július 02. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beyoncé igazán elégedett saját munkájával, büszke legújabb albumára, és nem az a fontos számára, hány példány fogy belőle.

hirdetés
Beyoncé nem stresszel a lemezeladásokon

A gyönyörű amerikai énekesnő legutóbbi világ körüli turnéja után szabadságra ment, hiszen többévnyi folyamatos munka után igazán szüksége volt rá. Édesanyja tanácsára indult tehát élményeket gyűjteni, hétköznapi életet élt, idejét a családjával és barátaival töltötte.

Beyoncé mindig is a földhözragadt, szerény dívát testesítette meg rajongói szemében, most azonban erre rátett még egy lapáttal a YouTube-on közzétett Year of 4 (A 4 éve) című kisfilmjével. Az énekesnő, dalszerző, színésznő, táncos és üzletasszony a kulisszák mögé kalauzolta közönségét, megmutatva, hogyan is készítette negyedik albumát és visszatérő videóját, emellett megosztotta személyes érzéseit és tapasztalatait.

„Sebezhetőnek érzem magam, mikor először adok elő egy dalt. Talán nem mondom, de rettegek. Amikor a Girlst forgattuk, úgy éreztem, »úristen, mit csinálok én itt?!«. Nem szabad túl magabiztosnak lenned.”

A Run the World forgatásához három afrikai fiút is megkerestetett, miután látta a YouTube-ra feltöltött videójukat, hogy tanítsák meg neki és táncosainak mozgáskultúrájukat. Az énekesnő azt is elmondta, számára soha nem az eladási statisztikák és a versengés számított igazán, hanem az, hogy őszintén szereti, amit csinál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek