Starity

Támadnak a muskétások

2011. július 02. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alexander Dumas regénye ismét feldolgozásra került, s az adaptációban ezúttal olyan nevek szerepelnek, mint Orlando Bloom vagy Milla Jovovich.

hirdetés
Támadnak a muskétások

Újabb feldolgozással rukkol elő Hollywood: ezúttal Alexander Dumas nagy sikerű regényét, A három testőrt vitték a filmvászonra – immáron 3D-ben. A megunhatatlan olvasmány filmváltozata A három muskétás címmel októberben debütál az Egyesült Államokban.

A rendező, Paul W. S. Anderson – aki egyben producere és forgatókönyvírója is volt az alkotásnak – odafigyelt arra, hogy minden a legtökéletesebb legyen, ezért alaposan megfontolta, kiket választ a produkcióba. Így Orlando Bloom, Matthew Macfadyen és Logan Lerman mellett felcsendül Juno Temple és Milla Jovovich neve is.

A történetben a három muskétás a buckinghami herceg segítségét kéri, mivel szeretnék megvédeni a királynőt, akit a gonosz Richelieu bíboros szeretne megöletni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek