Starity

11 évesen megtámadták Bencsik Tamarát

2011. július 02. 19:07   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő, akire gyermekkorában rátámadtak, a mai napig nem képes feldolgozni a traumát. Beszélni viszont már tud róla: nemrég elmesélte borzasztó történetét.

hirdetés
11 évesen megtámadták Bencsik Tamarát

Megrázó élményben volt része Bencsik Tamarának, amikor 11 évesen biciklivel jött haza az iskolából. Erről még eddig a családtagjain és barátain kívül senkinek sem beszélt, most azonban elmesélte a Kiskegyednek a történteket.

„Biciklivel mentem haza, mikor a bokorból előugrott valaki. Lerántott a földre, és befogta a szám. Dulakodni kezdtünk. Ha a kutyák nem kezdenek el ugatni a nagy felfordulásra, akár tragédia is történhetett volna, így azonban megijedt a támadóm és elmenekült – emlékszik vissza az énekesnő a történtekre, ami a mai napig kísérti. – Teljesen sokkos állapotba kerültem, még be is pisiltem.”

Tamara azt mondta, bár már hosszú évek elteltek azóta, mégis beleborzong, mikor eszébe jut, mennyire megijedt és félt.

„Ez az eset rányomta bélyegét az életemre; a mai napig sokszor előfordul, hogy hátrafordulok az utcán, nem követnek-e. A történtek óta nem merek aludni sötétben: a hálószobámban még éjszaka sem sötétítek be, mert csak úgy tudok elaludni, ha megy a tévé.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek